HAYATİ İNANÇ ELAZIĞLILARLA BULUŞTU

30 Kasım 2018 Cuma 17:51 HAYATİ İNANÇ ELAZIĞLILARLA BULUŞTU Yaptığı televizyon programları ve yazdığı eserlerle büyük beğeni toplayan Araştırmacı-Yazar Av. Hayati İnanç, Elazığ Belediyesi’nin konuğu olarak 2.Kitap Fuarı’nda bir söyleşi programı gerçekleştirdi

‘Can Veren Pervaneler’ başta olmak üzere birçok eseri kaleme alan yazar İnanç’ın geleceğini duyan Elazığlılar da söyleşiye yoğun ilgi gösterdi.

Programda Tasavvuf kültürü ile ilgili önemli bilgiler aktaran Yazar İnanç, devletin birlik ve bütünlüğünün önemine ilişkin kıssalar anlattı. “Devletimizin bugünkü birliği kolay sağlanmadı. Bu açıdan birlik ve beraberliğimizin kıymetini bilip daha çok yüceltelim” diyen İnanç, söyleşi sonunda ise kariyeriyle ilgili yöneltilen soruları cevaplayarak söyleşisini sonlandırdı.

Daha sonra okurlarıyla bir imza programı düzenleyen İnanç, Elazığlılarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. İlginin yoğun olduğu Kitap Fuarı’nın 1 Aralık Cumartesi günü ise konuğu Yazar Ahmet Turgut olacak.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü