HABERTÜRK ELAZIĞ’DA SEÇMENİN NABZINI TUTTU

14 Mayıs 2018 Pazartesi 08:38 HABERTÜRK ELAZIĞ’DA SEÇMENİN NABZINI TUTTU Habertürk Televizyonu Genel Müdürü aynı zamanda program yapımcısı Veyis Ateş, 24 Haziran seçimleri öncesi Elazığlıların nabzını tuttu

Ateş, Harput’ta gerçekleştirdiği “Seçim Özel Elazığ” canlı yayın programıyla vatandaşların 24 Haziran seçimlerinden beklentilerini ve şehrin kültür ve yaşam tarzını izleyenlerle buluşturdu.

Keban’da alabalık, Baskil’de kayısı, Ağın’da leblebi, Alacakaya’da vişne mermeri, köfteciler sokağı, kapalı çarşı gibi Elazığ’ın birbirinden değerli ürünleri önceden hazırlanan görüntülerle izleyenlere sunuldu.

BAŞKAN YANILMAZ “BU ŞEHRİN İNSANLARI ÖZELDİR”

Elazığ çaydaçıra halk oyunları gösterisiyle başlayan Habertürk canlı yayın programının konuğu Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz oldu. Harput’ta gerçekleştirilen “Seçim Özel Elazığ” programında konuşan Başkan Yanılmaz, şehrin kültürü, musikisi, yöresel ürünleri, yemekleri başta olmak üzere şehre kazandırılan ve yapımı devam eden yatırımlar hakkında izleyenlere bilgiler verdi.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü