ŞERİFOĞULLARI: "ÖNCELİĞİMİZ VATANDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ"06.12.2019 14:33Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yaptıkları hizmetlerde vatandaş memnuniyetini önemsediklerini belirterek, "Halkımızın istemediği hiçbir hizmeti hayata geçirmiyoruz. Halkımız ile yaptığımız istişareler sonucu hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu sayede hem vatandaşlarımız mutlu oluyor hem bizler memnun oluyoruz" dedi. Mahalle ziyaretlerini sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kültür Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.ELAZIĞ BELEDİYESİ KIŞ HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI06.12.2019 11:32Elazığ Belediyesi, kış mevsiminin kendini hissettirmesiyle birlikte olası mevsimsel sorunlara karşı gerekli hazırlıklarını tamamladı.“HARPUT’TA BİR AMERİKALI” SEYİRCİYLE BULUŞTU05.12.2019 15:56Elazığ Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü perdelerini “Harput’ta Bir Amerikalı” oyunu ile açtı.ZABITA EKİPLERİNDEN LOKANTALARA DENETİM04.12.2019 15:38Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, lokantalara yönelik bir dizi denetim gerçekleştirildi.EBEGEM’DEN ENGELLİ BİREYLERE ÖZEL GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ04.12.2019 11:37Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezinde (EBEGEM), 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle özel bir eğitim programı düzenlendi.ELAZIĞ BELEDİYESİ KADIN YAŞAM MERKEZİNDE FARKINDALIK PROGRAMI DÜZENLENDİ03.12.2019 16:163 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Yaşam Merkezinde bir program gerçekleştirildi.ELAZIĞ BELEDİYESİ TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU İLK KONSERİNE HAZIRLANIYOR03.12.2019 14:27Elazığ Belediye Konservatuvarı bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği Korosu ilk konserini, 27 Aralık Cuma günü verecek.ŞERİFOĞULLARI: "ENGELLİ BİREYLERİN HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRMAYA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ"02.12.2019 14:23Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AKTAŞ, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NI ZİYARET ETTİ29.11.2019 14:37Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.ŞAİR VE YAZAR ŞEREF TAN ANILDI28.11.2019 15:53Elazığ’ın yetiştirmiş olduğu değerli şair ve yazar Şeref Tan, vefatının 24. yıl dönümünde özel bir programla anıldı.ŞAİR VE YAZAR ŞEREF TAN ANILIYOR26.11.2019 13:52Elazığ’ın yetiştirmiş olduğu değerli şair ve yazar Şeref Tan, vefatının 24. yıl dönümünde özel bir programla anılacak.EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 2 ARALIK26.11.2019 11:44Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2019 yılı 2’nci taksit ödemeleri, 2 Aralık Pazartesi günü sona erecek.MEZARLIK ALANLARINDA 5 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞUYOR26.11.2019 11:35Elazığ Belediyesi nefes alan daha yeşil bir şehir hedefiyle 5 bin fidanı toprakla buluşturuyor. Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından mahalle mezarlıklarında fidan dikim çalışması başlatıldı. Sürsürü Mahalle Mezarlığına 250 adet çam fidanı dikimiyle başlatılan çalışma kent merkezi genelindeki mahalle mezarlıklarında sürdürülecek. Fidan dikim çalışmaları doğrultusunda Elazığ Belediyesi sorumluluk alanı kapsamındaki mahalle mezarlıklarında 5 bin çam fidanı toprakla buluşturulacak.BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, MİNİ TERMİNAL PROJESİ İÇİN İNCELEMELERDE BULUNDU25.11.2019 16:33Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geleceğin kalkınan ve büyüyen şehri Elazığ’a değer katacak projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Şehrin ulaşım ağını güçlendirme ve trafik sorununu asgariye indirme yolunda çalışmalarını sürdüren Başkan Şerifoğulları, "İlçe Terminalleri Yenileme Projesi"ne ilişkin incelemelerde bulundu.BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI24.11.2019 10:55Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.ŞERİFOĞULLARI: "ŞEHİT FETHİ SEKİN KÜLLİYESİ YAPIMI İÇİN BAKANLIKTAN ÖDENEK ALDIK"21.11.2019 13:57Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, cesareti ve kahramanlığıyla tüm Türkiye'de adından söz ettiren hemşerimiz şehit polis memuru Fethi Sekin adına Baskil ilçesinde yapmayı düşündükleri külliye için Kültür ve Turizm Bakanlığından ödenek ayrıldığını açıkladı.CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NI KIRMADI20.11.2019 15:15Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın, Akpınar Mahallesinde mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğüne ait arsanın Elazığ Belediyesine devredilmesiyle ilgili talebini kırmayarak arsanın Elazığ Belediyesine devri konusunda gerekli talimatları verdi ve konunun bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedi.ŞERİFOĞULLARI: "ZAMANSIZ VE YANLIŞ YERE ÇÖP ATILMAMASI KONUSUNDA DUYARLI OLMALIYIZ"20.11.2019 13:17Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da ekiplerin çalışmalarının vatandaşlar tarafından takdir topladığını belirterek, zamansız ve yanlış yere çöp atılmaması konusunda duyarlı davranılması halinde Elazığ'ın çok daha temiz bir şehir olacağını ifade etti.ŞERİFOĞULLARI: "KÜRSÜBAŞI MÜZEMİZLE HARPUT MÜZİĞİNİ DÜNYAYA TANITACAĞIZ"19.11.2019 15:55Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim öncesi vaatleri arasında yer alan Kürsübaşı Müzesinin yapım ihalesini önümüzdeki günlerde yapacaklarını belirterek, "Tarihi Harput Mahallesinde hayata geçireceğimiz projemiz ile Harput müziğini tüm dünyaya tanıtacağız" dedi.ŞERİFOĞULLARI: "SGK'NIN ESKİ BİNASI BELEDİYEMİZE DEVREDİLDİ"18.11.2019 14:59Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın seçim öncesi açıkladığı önemli bir meydan projesi daha hayata geçiyor. SGK İl Müdürlüğünün yeni yerine taşınmasının ardından ilgili bakanlıklarla yaptıkları görüşmeler neticesinde eski binanın Elazığ Belediyesine devredildiğini açıklayan Başkan Şerifoğulları, "Yeraltı Otopark Yapımı ve Kent Meydanı Oluşturulması başlığıyla açıkladığımız bir projemizde daha önemli bir adım atmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.