BELEDİYE ÇALIŞANLARINA ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ

12 Ağustos 2018 Pazar 03:44 BELEDİYE ÇALIŞANLARINA ETKİLİ İLETİŞİM SEMİNERİ Elazığ Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Kalite Yönetim birimi tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında belediye çalışanlarına “Etkili İletişim, Moral ve Motivasyon” semineri verildi
Eğitimci-Yazar Hacı Ormanoğlu tarafından verilen seminer, Elazığ Belediyesi Hazar Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Personele daha geniş bir vizyon kazandırmak ve verimliliği artırmak amacıyla düzenlenen seminere birim müdürleri ve belediye çalışanları da yoğun ilgi gösterdi.
Hemşerilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet vermek amacıyla düzenledikleri seminerler ile vatandaşlara fayda sağlamayı hedeflediklerini belirten Elazığ Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emin Enez ise belirli periyotlarla düzenledikleri seminerlerin devam edeceğini kaydetti.
Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Personelimizin verimliliğini ve hizmet kalitesini artırmak için belirli aralıklarla düzenlediğimiz hizmet içi eğitim seminerlerimiz devam edecektir. Bu eğitimlerle vatandaş odaklı hizmetlerimiz daha da güçlenecektir” denildi.

Hizmet Kategorisi Eğitim Hizmetleriİlgili Müdürlük Yazı İşleri Müdürlüğü