ÜNİVERSİTE MAHALLE SAKİNLERİ KÜLTÜR VE ŞEHİR TURLARINDA

10 Ağustos 2018 Cuma 15:19 ÜNİVERSİTE MAHALLE SAKİNLERİ KÜLTÜR VE ŞEHİR TURLARINDA Elazığ Belediyesi tarafından bayanlara yönelik tarihi ve turistik mekânları kapsayan "Kültür ve Şehir Turları" devam ediyor.
Hemşehrilerimizin yoğun ilgi gösterdiği turlara Üniversite Mahallesi sakinleri katıldı. Mahalle sakinleri Harput başta olmak üzere şehrin tarihi yerlerini, Elazığ Belediyesine ait Çöpten Enerji Üretim Tesisini, Hayvan Hastanesini, Hayır çarşısı, El Emeği Göz Nuru Çarşısı’nı ziyaret ettiler.
Gezi öncesi bir açıklama yapan Üniversite Mahalle Muhtarı İzzettin Çelik, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın talimatlarıyla gerçekleştirilen bu turların vatandaşlarımız için çok önemli olduğunu belirterek şunları ifade etti. “Üniversite Mahallesi sakinleri bugün şehrimize yapılan yatırımları yerinde görerek fikir sahibi oldular. Gerçekten çok büyük projeler kısa zamanda hayata geçirildi. Vatandaşlarımız bu hizmetleri yerinde görüp bilgi aldılar. Kültür ve Şehir Turları’nı düzenledikleri için Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz başta olmak üzere ekibine teşekkür ediyorum. Başkanımız her zaman böylesi sosyal etkinliklerle bizleri mutlu etmiştir.”
Gezi turlarına katılan vatandaşlar ise yaptıkları açıklamada gezip gördükleri hizmetlerin varlığından bi haber olduklarını, gezi sayesinde şehre yapılan bu devasa hizmetleri gördüklerini ve bu yatırımların var olduğunu bilmekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek hizmetlerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a teşekkür ettiler.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü