ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN UYARI

13 Temmuz 2018 Cuma 08:21 ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN UYARI Elazığ Belediyesi, belediye başkanı ve idarecilerin adını kullanarak yardım topladıklarını ifade eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı
Belediyeden yapılan açıklamada “Son günlerde, belediye başkanı ve yardımcılarımız ile idarecilerimizin adı kullanılarak, yardım adı altında bağış toplandığı yönünde ihbarlar gelmektedir. Elazığ Belediyesi’nin hiçbir kademesinden yardım ve destek adı altında bağış talebinde bulunulması söz konusu değildir. Vatandaşlarımızın iyi niyetini bu şekilde istismar eden dolandırıcılara karşı kişilerin dikkatli davranmaları ve bu şahıslara kesinlikle itibar etmeyerek, emniyet güçlerine anında haber vermeleri gerekmektedir” denildi.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü