SENAİ DEMİRCİ’DEN 15 TEMMUZ’UN BİLİNMEYEN ÖYKÜSÜ

13 Temmuz 2018 Cuma 08:18 SENAİ DEMİRCİ’DEN  15 TEMMUZ’UN BİLİNMEYEN ÖYKÜSÜ Yazdığı kitaplar ve gerçekleştirdiği konferanslarla büyük kitlelere ulaşan Araştırmacı - Yazar Dr. Senai Demirci 15 Temmuz’un bilinmeyen öyküleri konferansıyla Elazığ’a geliyor
Belediye Kültür Merkezi'nde 13 Temmuz Cuma günü saat 20’de düzenlenecek konferansta Demirci, hain girişim sonrasında şehadet şerbetini içen kahramanları anlatarak nur yüzlü şehitleri yâd edecek.
Bir milletin yeniden şahlanışının konu edildiği 250 Yüz isimli kitabını da imzalayacak olan Demirci’nin konferansına tüm hemşerilerimizin davetli olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, açıklamasında şunları söyledi:
“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Dr. Senai Demirci’nin katılımıyla gerçekleşecek konferansta hain darbe girişiminde şehit olan yiğitleri yad edeceğiz. Bir milletin yeniden uyanışına vesile olan 15 Temmuz’u unutmadık ve unutmayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle o karanlık gecede şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmet, şükran ve minnetle yad ediyor, 15 Temmuz gazilerini de hayırla anıyoruz.”

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüİlgili Etkinlik 15 Temmuz'un Bilinmeyen Öyküsü