Ramazan Heyecanı Devam Ediyor

13 Haziran 2018 Çarşamba 18:00 Ramazan Heyecanı Devam Ediyor Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Aytar Meydanına kurulan iftar çadırında, ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala vatandaşlarımızın heyecanı devam ediyor
Binlerce vatandaşımızın aynı sofrada buluştuğu iftar çadırında hemşerilerimiz oruçlarını açtıktan sonra akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam eden etkinliklere katılarak ramazanı dolu dolu yaşıyor.
SAMİNİ TASAVVUF GRUBU KONSER VERECEK
Elazığ Belediyesi Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliklerinde son olarak bu akşam Samini Tasavvuf grubu sahne alacak. Birbirinden güzel ezgi, ilahi ve kasidelerin yer aldığı programlar bu akşam son kez gerçekleştirilecek.
Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada bütün vatandaşlarımızın etkinliklere davetli olduğu belirtildi.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü