İFTAR ÇADIRINDA ETKİNLİKLER SÜRÜYOR

13 Haziran 2018 Çarşamba 08:01 İFTAR ÇADIRINDA ETKİNLİKLER SÜRÜYOR Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Aytar Meydanı'nda kurulan iftar çadırında, ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala vatandaşlarımızın yoğun ilgisi devam ediyor
Her gün binlerce vatandaşımızı bir araya getiren iftar çadırında, hemşerilerimiz oruçlarını açtıktan sonra akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam eden etkinliklere katılarak on bir ayın sultanı ramazanı dolu dolu yaşıyor.
Elazığ Belediyesi Ramazan Kültür ve Sanat Etkinliklerinde "Grup Gençlik" sahne alarak ilahi ve ezgileriyle programa renk kattı.
12 Haziran Salı günü ise Salih Emre Akay sahne alacak ve etkinliğe katılan vatandaşlarla birlikte olacak.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü