Ramazan Çadırında Etkinlikler Devam Ediyor

07 Haziran 2018 Perşembe 18:00 Ramazan Çadırında Etkinlikler Devam Ediyor Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Aytar Meydanı'nda kurulan iftar çadırında, ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala vatandaşlarımızın yoğun ilgisi devam ediyor
Her gün binlerce vatandaşımızı bir araya getiren iftar çadırında, hemşerilerimiz oruçlarını açtıktan sonra akşamın ilerleyen saatlerine kadar devam eden etkinliklere katılarak on bir ayın sultanı ramazanı dolu dolu yaşıyor.

Tiyatro gösterileri, yarışma programları, müzik dinletileriyle Elazığlıların iftardan sonra uğrak yeri olmaya devam eden iftar çadırındaki programlar devam ediyor. Her gün farklı bir etkinliğin sergilendiği iftar çadırında Grup Diriliş ilahi grubu sahne alarak Elazığlıların büyük beğenisini topladı.

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada 7 Haziran Perşembe günü kendisine has üslubuyla Fatih Çakar’la Bil Kazan yarışma programı ve Grup Harput konseri sahne alacak.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü