BELEDİYE PERSONELİNE SEMİNER

18 Mayıs 2018 Cuma 08:18 BELEDİYE PERSONELİNE SEMİNER Elazığ Belediyesi tarafından personele yönelik eğitim seminerleri devam ediyor. Bu kapsamda Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından personele yönelik ‘Kamu Yönetiminde Halkla İlişkiler’ konulu bir seminer gerçekleştirildi. Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Kenan Demirci tarafından verilen seminere çok sayıda personel katıldı
Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Kenan Demirci: “Kamu yönetimleri için özellik arz eden en önemli nokta, halkın çoğu zaman kamu yönetimleriyle ilişkilerin en önemli kademelerindeki görevlilerle yüz yüze gelmek sureti ile kuruyor olmalarıdır. Halkın gözünde bu görevliler devletin kendisidir. Bu görevlilerin tutum ve davranışları karşısında halkın duyguları doğrudan devlet için oluşmaktadır. Bu nokta kamu kuruluşlarının halkla ilişkilerin düzenlemesinin önemini ortaya kaymaktadır” şeklinde konuştu.
Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, personelin motivasyonu adına bu tür seminerlerin önemli olduğu belirtilerek, yaz ayları süresince belirli periyotlarla seminer ve eğitim programlarının devam edeceği kaydedildi.

Hizmet Kategorisi Eğitim Hizmetleriİlgili Müdürlük Yazı İşleri Müdürlüğü