Ahşap Oymacılığı Kursuna Başvuruları Başladı

17 Mayıs 2018 Perşembe 08:00 Ahşap Oymacılığı Kursuna Başvuruları Başladı Elazığ Belediyesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Hayat Boyu Öğrenme Projesi’ kapsamında hayata geçirilen Ahşap Oymacılığı Kursu için yeni dönem kayıtları başladı. Bayanlara yönelik faaliyet sürdürecek Ahşap Oymacılığı kursu için Başvurular Elazığ Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne yapılacak
Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yeni dönem Ahşap Oymacılığı Kursu’na öğrenci olmamak kaydıyla İŞKUR’a kayıt yapmış 18-40 yaş aralığında, sigortalı bir iş sahibi olmayan ve daha önce açılan Ahşap Oymacılığı Kursuna katılmayan bayanların başvuruda bulunabileceği belirtildi. Kurs başvurularının 16 Mayıs 2018 tarihi itibariyle başladığının belirtildiği açıklamada, kursa katılmak isteyen bayanların 21 Mayıs 2018 tarihine kadar bir adet kimlik fotokopisiyle birlikte Elazığ Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Kalite Yönetim Birimi’ne başvurmaları gerektiği kaydedildi. Kursa 25 asil, 10 yedek olmak üzere 35 kişinin başvurusu kabul edilecek. Elazığ Belediyesi’ne ait Hayır Çarşısı ek hizmet binasında oluşturulan atölyede verilecek 6 aylık eğitim sonunda, kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı “Hayat Boyu Öğrenme Kurs Bitirme Belgesi” verilecek.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü