Başkan Yanılmaz Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

13 Nisan 2018 Cuma 16:21 Başkan Yanılmaz Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi Elazığ Belediyesi şehir trafiğini rahatlatmak amacı ile trafikte alternatif çözümler üretmeye devam ediyor
Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlü ekipleri tarafından Çaydaçıra Kavşağı’nda yeni açılan yan yol ile Malatya istikametinden gelip Terminal yönüne seyir halinde olan araç sürücüleri, Çaydaçıra Kavşağı'nda ışığa takılmadan trafikte rahat bir şekilde seyredecek.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanıılmaz, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Yanılmaz: “Şehir içi trafiğini rahatlatmak, bölgesel trafiği düzenlemek ve araç seyir hızını artırmak amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Çaydaçıra Kavşağı’nda yeni açılan yan yol ile Malatya istikametinden gelip Terminal yönüne seyredecek araçlar trafik ışığına takılmadan yolculuklarına devam edecekler. Şehir içi trafiği rahatlatmak için çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Hizmet Kategorisi Yol ve Altyapı Hizmetleriİlgili Müdürlük Fen İşleri Müdürlüğü