İki Ünlü İsim Kariyer Günlerinde

10 Nisan 2018 Salı 15:57 İki Ünlü İsim Kariyer Günlerinde Edebiyatçı – yazar hemşerimiz Naşide Gökbudak, ile Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gönül Talu, "Kariyer ve Tecrübe Paylaşımı" programları kapsamında Elazığ’a gelecek
Yazar Naşide Gökbudak, 19 Nisan Perşembe günü saat 12’de adını taşıyacak olan parkın açılışına katıldıktan sonra bir dizi programlara katılacak. 19 Nisan Perşembe günü Kültür Park Mamurat’ül Aziz Salonu’nda gerçekleşecek kürsübaşı etkinliğine de eşlik edecek olan Yazar Naşide Gökbudak ile Gönül Talu 20 Nisan Cuma günü ise 09.30’da Fırat Üniversitesi’nde düzenlenecek olan söyleşide gençlerle bir arada olacak. Yazar Gökbudak ile Talu daha sonra saat 14.30’da Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenecek konferansa katılarak kitaplarını imzalayacak.
            Elazığ Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada Kariyer ve Tecrübe Paylaşımı kapsamında Edebiyatçı – Yazar Naşide Gökbudak ile Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gönül Talu’nun ilimize geleceği belirtilerek, düzenlenecek programlara tüm hemşerilerimizin davetli olduğu ifade edildi.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüİlgili Etkinlik İş ve Edebiyat Dünyasından Hemşerilerimiz Elazığ'da