Başkan Yanilmaz’dan 12 Mart İstiklal Marşi’nin Kabulü Mesaji

13 Mart 2018 Salı 08:54 Başkan Yanilmaz’dan 12 Mart İstiklal Marşi’nin Kabulü Mesaji Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İstiklal Marşı’nın kabulünün 97. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

‘Rabbim bir daha bu aziz millete İstiklal Marşı yazdırmasın’ diyen Başkan Yanılmaz, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“İstiklal Marşımız, aziz milletimizin istiklal ve istikbali için verdiği destansı mücadelenin simgesidir. Bu şanlı millet sahip olduğu ruhla, bu toprakları geçilmez kılmış ve yedi düvele karşı yokluk içinde nasıl var olunduğunu göstermiştir. Milletimiz aynı ruhla 15 Temmuz’da tankların üzerine yürümüş ve canı pahasına vatanını, istiklal ve istikbalini teslim etmemiş, şanlı bayrağına gölge düşürmemiştir. Bu vesileyle bir kez daha milletimizin destansı mücadelesinin simgesi  İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü