Epilepsi Hasta Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirilecek

Son yıllarda, toplumda sıkça ve her yaş grubunda görülen Epilepsi hastalığı ile ilgili tedavi yöntemlerinin paylaşılacağı toplantı, 11 Kasım Cumartesi günü, saat 14.00’de Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenecek. Bilgilendirme toplantısı uzman hekimlerin katılımıyla ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.
Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Her yüz kişiden birinde görülen Epilepsi hastalığı toplumun bilinçlendirilmesine katkı sağlayacak toplantıya tüm halkımız davetlidir.” denildi.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü