TANITIM GÜNLERİNE ZİYARETÇİ AKINI

06 Ekim 2017 Cuma 16:44 TANITIM GÜNLERİNE ZİYARETÇİ AKINI Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, ‘Elazığ Tanıtım Günleri’ kapsamında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde stant açan esnaf ve firma sahiplerini ziyaret ederek Elazığ’a özgü ürünleri incelediler
Ziyarette konuklara Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Milletvekilleri Tahir Öztürk ve Ejder Açıkkapı ile Ankara’da Görev yapan Elazığlı bürokratlar, STK temsilcileri, işadamları ve muhtarlar eşlik etti.
Bütün stantları tek tek gezerek ürünleri inceleyen konuklara, esnaflarımız da şehrimizin yöresel lezzetleri olan orcik, leblebi, dut, pestil, üzüm ve Çedene Kahvesi ikramında bulundular.  Daha sonra Elazığ musikisini tanıtmak için açılan standı ziyaret eden konuklar, Elazığ Belediyesi Kürsübaşı ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel Harput musiki eserlerini zevkle dinlediler.
BÜROKRAT VE İDARECİLERDEN YOĞUN İLGİ
Şehrimizin tüm yönleriyle tanıtımına katkı sunacak "Elazığ Tanıtım Günleri'ne farklı illerden ve şehrimizden de birçok bürokrat ve idareci katıldı. Bu kapsamda Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı, Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Palu Belediye Başkanı Mehmet Sait Dağoğlu, Elazığlı iş kadını ve aynı zamanda Sağlığı Geliştirme Sigara ile Mücadele Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, STK temsilcileri, Kahraman Polisimiz Şehit Fethi Sekin’in babası Mehmet Zeki Sekin, iş adamları ve Elazığlı vatandaşlar ilimizin tanıtılmasına ve başka kültürlerle kaynaşmasına katkı sağlayan tanıtım günlerinde, esnaf ve firma sahiplerimizi yalnız bırakmıyorlar.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü