Hayvanları Koruma Günü’nde Çocuklardan Anlamlı Ziyaret

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Elazığ Final Okulları öğrencileri Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi'ni ziyaret ederek hastane görevlilerinden bilgiler aldılar. Minikler,  bir süre bakımevindeki hayvanları severek bol bol fotoğraf çektiler. Minik öğrenciler bazı hayvanların gerçekten bakıma ihtiyaçlarının olduğunu, bu bakımında Elazığ Belediyesi Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevinde yapıldığını görmekten oldukça mutlu olduklarını ifade ettiler. Minik öğrenciler ayrıca bu hastaneyi Elazığ’a kazandırdıkları için Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz amcalarına teşekkür ettiler.

Haberle İlgili FotoğraflarHizmet Kategorisi Veteriner Hizmetleriİlgili Müdürlük Veteriner İşleri Müdürlüğü