BAŞKAN YANILMAZ KUZEY İMAR YOLU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU

03 Ekim 2017 Salı 08:01 BAŞKAN YANILMAZ KUZEY İMAR YOLU’NDA İNCELEMELERDE BULUNDU Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kuzey İmar Yolu’na ilişkin bilgi almak ve yapılan çalışmaları yerinde görmek için bir takım incelemelerde bulundu. Çaydaçıra Mahallesi’nde gerçekleştirdiği incelemeler kapsamında 1.etap çalışmalarının bittiğini belirten Başkan Yanılmaz, şehrin önemli ana arterleri arasında yer alacak Kuzey İmar Yolu’nun 2. etap çalışmalarına başladıklarını ve devam eden çalışmaları bu yılın sonuna kadar tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunacaklarını kaydetti.
İncelemeler sonucunda yaptığı değerlendirmede, çalışmaların hızla sona yaklaştığını belirten Başkan Yanılmaz, şehrin kuzey-güney eksenli trafiğinin rahatlatılacak olan Kuzey İmar Yolu’nun bir taraftan devam eden asfalt çalışmalarıyla birlikte peyzaj düzenlemelerinin de tamamlanarak hizmete sunulacağını söyledi.

Hizmet Kategorisi Yol ve Altyapı Hizmetleriİlgili Müdürlük Fen İşleri Müdürlüğü