GAZİ'LERDEN BAŞKAN YANILMAZ'A ZİYARET Türkiye Muharip Gaziler

18 Mart 2017 Cumartesi 18:36 GAZİ'LERDEN BAŞKAN YANILMAZ'A ZİYARET Türkiye Muharip Gaziler Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ il Temsilcisi Mehmet Namık Bulut ve dernek üyeleri Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette yaptığı konuşmada Başkan Yanılmaz'ın sık sık kendileriyle bir araya geldiğini, yoğun bir çalışma temposu içerisinde olsa dahi mutlaka kendilerini ağırladığını ve dinlediğini belirten Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ İl Temsilcisi Mehmet Namık Bulut, "Bugün 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü ve bizler dernek olarak böyle anlamlı bir günde her zaman desteklerini hissettiğimiz değerli başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret etmek istedik" dedi.
"Başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere bu ülke için kanını akıtan her bir ferde binlerce kere minnettarız" diyen Başkan Yanılmaz ise, gün boyu bir çok etkinlikte şehit yakınları ve gazilerimizle bir araya gelerek şehitlik ziyaretleri gerçekleştirdiklerini ve aziz şehitlerimizin ruhlarına dualar okuduklarını belirtti.
"Ülkemizi korumak, kollamak, geliştirmek ve büyütmek için millet olarak çok kutsal bir mücadelenin içerisindeyiz" diyen Başkan Yanılmaz, konuşmalarına şu şekilde devam etti:
"Bizler güçlü olmaya doğru adım adım ilerlediğimiz her dönemde karşımıza hep engel çıkarmaya çalışanlar oluyor; ancak bizler bu engelleri el birliğiyle, gönül birliğiyle hep aştık ve asla taviz vermeden de aşmaya devam edeceğiz. Ülkemizin büyümesinin önünde hiçbir güç duramayacaktır. Bizler bayrağımız için, ülkemiz için binlerce kere ölmeye hazırız ve bu canı feda etme anlayışı da bu vatanı ilelebet payidar kılacaktır. Gazilerimize bu anlamda tekrar teşekkür ediyor ve saygılarımı belirtiyorum" dedi.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Özel Kalem Müdürlüğü