GENÇ YAŞAM MERKEZİ AZİZİYE ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

12 Temmuz 2018 Perşembe 07:57 GENÇ YAŞAM MERKEZİ AZİZİYE ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI Elazığ Belediyesi, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Akıncılar Derneği tarafından hazırlanan proje kapsamında şehrimize kazandırılan Kültür Park Genç Yaşam Merkezi, Aziziye Kur’an Kursu öğrencilerini ağırladı

Öğrenciler Genç Yaşam Merkezi’nde satranç, mangala ve langırt gibi birbirinden eğitici oyunlarla gönüllerince eğlendiler. Elazığ Belediyesi tarafından dondurma ve çeşitli ikramların yapıldığı ziyarette minik öğrenciler Genç Yaşam Merkezi’ni çok beğendiklerini ve sürekli buraya gelip ders çalıştıklarını ve bilgisayarlar ile robotlara yazılımlar yükleyerek zamanlarını dolu dolu geçirdiklerini belirttiler.

Aziziye Camii İmam Hatibi Ahmet Aydın yaptığı açıklamada “Öğrencilerimiz Genç Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek çok beğendiler. Bu faaliyeti bizlerin hizmetine sunan Elâzığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a ve Akıncılar Dernek Başkanı Tevfik Sadak’a çok teşekkür ediyorum. Kur’an Kursu öğrencilerimizi böylesi yerlere götürüp eğlendirmek de öğrenmeleri için çok faydalı” dedi.

“GENÇ YAŞAM MERKEZİ ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNDE”

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan, geçtiğimiz yıl Haziran ayında Elazığ Belediyesi, Elazığ Akıncılar Derneği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan ancak 2018 Haziran ayında son bulan Genç Yaşam Merkezi projesinin Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın talimatlarıyla Kültür Park’ta devam ettiğini belirterek şunları söyledi.

“Bir yıl içerisinde yaklaşık 62 bin öğrencimiz Genç Yaşam Merkezi’nin değişik aktivitelerinden faydalandı. Haziran ayında projemiz sona erdi. Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz, bu projenin gençliğe hizmet olarak Kültür Park’ta devam etmesini istedi. Sayın Başkanımızın talimatlarıyla yeniden gençlerimize sunmak daha çok faaliyet yaparak gençleri teknoloji, kütüphane ve birtakım akıl oyunlarıyla robot atölyeleri ile tanıştırmak amaçlı faaliyetlerimiz bugün de Aziziye Camii Yaz Kur'an Kursu öğrencilerimizle devam etti onları ağırladık. Kur'an Kursuna giden öğrencilerimiz buradaki faaliyetlere katıldılar. Genç Yaşam Merkezi’mizin yaz boyunca eğitim gören öğrencilerimizin hizmetinde olduğunu buradan halkımıza duyurmuş olalım”

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüİlgili Proje Elazığ Genç Yaşam Merkezi Projesi