EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 2 ARALIK

26 Kasım 2019 Salı 11:44 EMLAK VE ÇEVRE TEMİZLİK VERGİSİ ÖDEMELERİNDE SON GÜN 2 ARALIK Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2019 yılı 2’nci taksit ödemeleri, 2 Aralık Pazartesi günü sona erecek.

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, emlak ve çevre temizlik vergisine ait ikinci taksit ödemelerinin 2 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar yapılması gerektiği hatırlatıldı. Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "Emlak ve çevre temizlik vergisi borcu olan mükelleflerin, ödemelerini 2 Aralık günü mesai bitimine kadar belediye merkez binada yer alan veznelerden veya belediye tahsilat gişelerinden nakit ya da kredi kartıyla yapabilirler. Mükellefler ödemelerini ayrıca www.elazig.bel.tr adresi üzerinden de gerçekleştirebilirler" denildi.

Hizmet Kategorisi Genel Hizmetlerİlgili Müdürlük Mali Hizmetler Müdürlüğü