ELAZIĞ GÜLLERİYLE BİR BAŞKA GÜZEL

01 Haziran 2020 Pazartesi 16:25 ELAZIĞ GÜLLERİYLE BİR BAŞKA GÜZEL Elazığ’ın bulvar, cadde, park ve bahçeleri açan rengarenk güllerle adeta gül bahçesine dönüştü.

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından şehrin dört bir yanında kaldırım, kavşak ve refüjlere dikilen Meilland ve sarmaşık güllerinin açmasıyla birlikte, şehir adeta bir tablo görünümü kazandı.

Yaz mevsiminin gelmesiyle açan ve kasım-aralık aylarına kadar çiçek açmaya devam eden dünyaca ünlü mis kokulu ve katmerleri kırmızı-beyaz Meilland gülleri ile sarmaşık gülleri bulvar ve caddeleri adeta gül bahçesine dönüştürürken, oluşan rengarenk görsel şölen, vatandaşlardan da büyük beğeni topluyor.

Hizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğü