ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ

26 Haziran 2020 Cuma 13:57 ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ Elazığ Belediyesi 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak YKS’ye girecek öğrenciler için ücretsiz toplu taşıma hizmeti sunacak.

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrencilerin sınav noktalarına ulaşımlarında kolaylık sağlamak amacıyla 08.00-19.00 saatleri arasında Elazığ Belediyesi otobüsleri tarafından ulaşım hizmeti ücretsiz sunulacaktır. Ücretsiz ulaşım hizmetinden öğrenciler, veliler ve sınav görevlileri yararlanacaktır.” denildi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN ÖĞRENCİLERE BAŞARI DİLEĞİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 27-28 Haziran tarihlerinde yapılacak YKS'ye katılacak adaylara başarı temennisinde bulunarak,“İçinde bulunduğumuz küresel salgınla mücadele tedbirleri kapsamında çeşitli zorluklara rağmen azim ve gayretle çalışarak eğitim hayatlarında önemli bir yer tutan sınava girecek geleceğimizin teminatı öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

Hizmet Kategorisi Ulaşım Hizmetleriİlgili Müdürlük Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü