ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN SU KESİNTİSİ UYARISI

28 Ekim 2019 Pazartesi 11:24 ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN SU KESİNTİSİ UYARISI Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Abdullahpaşa, Ataşehir, Cumhuriyet, Çaydaçıra ve Hilalkent mahalleleri haricinde kalan şehrin diğer kesimlerinde 30 Ekim Çarşamba günü 08.00-24.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacağı bildirildi.

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, şehrimizin içme suyunu karşılayan P1- P2 pompa istasyonları arasındaki ana taşıyıcı Ø 1000 mm çelik boru terfi hattında su sızıntısı olarak başlayan arızanın ciddi su kaçağına dönüştüğü belirtildi.

Açıklamada, su kayıplarının ve olası daha önemli sorunların önüne geçebilmek adına 30 Ekim Çarşamba günü arızayı gidermeye yönelik yürütülecek çalışmalar nedeniyle 08.00-24.00 saatleri arasında Abdullahpaşa, Ataşehir, Cumhuriyet, Çaydaçıra ve Hilalkent mahalleleri haricinde kalan şehrin diğer kesimlerinde su kesintisi yaşanacağı bildirildi.

Vatandaşlarımızın su kesintisi nedeniyle gerekli tedbirleri almaları rica edilen açıklamada, ekiplerin titizlikle ve ivedilikle gerçekleştireceği çalışmaların tamamlanmasının ardından su verilmeye başlanacağı kaydedildi.

Hizmet Kategorisi Su - Kanalizasyon Hizmetleriİlgili Müdürlük Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü