ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN SOĞUK HAVA VE KAR YAĞIŞI UYARISI

08 Şubat 2020 Cumartesi 16:32 ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN SOĞUK HAVA VE KAR YAĞIŞI UYARISI Elazığ Belediyesi, 4 gün boyunca etkili olması beklenen soğuk hava ve kar yağışı konusunda vatandaşları uyardı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün, hava sıcaklıklarının 4 gün boyunca mevsim normallerinin altına düşmesinin beklendiğini açıklaması üzerine vatandaşları uyaran Elazığ Belediyesi, soğuk ve kar yağışı konusunda dikkatli olunmasını istedi.

Konuyla ilgili Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada; ”İlimizde bu geceden itibaren hava sıcaklığının 4 gün boyunca mevsim normallerinin altına düşeceği beklenmektedir. Yaşanabilecek kar yağışı, gizli buzlanma ve don olayına karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını önemle rica eder, yaşanabilecek olumsuzlukların önlenmesi adına ilgili tüm birimlerimizin çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü belirtiriz” ifadelerine yer verildi.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü