ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN NURETTİN ARDIÇOĞLU ANMA PROGRAMI

01 Kasım 2019 Cuma 14:07 ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN NURETTİN ARDIÇOĞLU ANMA PROGRAMI Elazığ’ın yetiştirdiği değerli isimlerden eğitimci, gazeteci, hukukçu ve siyasetçi Nurettin Ardıçoğlu, vefatının 37. yıl dönümünde düzenlenecek bir programla anılacak.

Elazığ’ın değerleri arasında önemli bir yer tutan Ardıçoğlu, öğretmenlikle başladığı mesleki yaşamını gazetecilik, hukuk ve siyasetle sürdürmüş, çalışmalarıyla Elazığ’ın tarih ve turizmi başta olmak üzere gelişimine ve tanıtımına önemli katkılar sağlamıştır. 1961 ve 1969 döneminde Elazığ Milletvekili seçilen, ayrıca Turizm ve Tanıtma Bakanlığı görevinde de bulunan Ardıçoğlu, Elazığ Belediyesi ve Elazığ Turizm ve Otelcilik Lisesi tarafından vefat yıl dönümü olan 4 Kasım Pazartesi günü, saat 14.00’da Elazığ Belediyesi Musiki Konservatuvarı Salonunda düzenlenecek programla anılacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şehrimizin yetiştirdiği çok değerli isimlerden Nurettin Ardıçoğlu’nu anma programına tüm halkımız davetlidir.” denildi.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü