11 Mayıs 2020 Pazartesi 15:02 ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN KAPALI ÇARŞI VE KÖFTECİLER SOKAKTA DEZENFEKSİYON ÇALIŞMASI Elazığ Belediyesi, Korona virüs (KOVİD -19) tedbirleri kapsamında kapalı bulunan ve normalleşme süreci kapsamında bugün itibaren hizmet sunmaya başlayan tarihi Kapalı Çarşı ile Köfteciler Sokak’ta hijyen ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Korona virüs (KOVİD-19) salgınıyla mücadele kapsamında şehir genelinde toplu kullanım alanları başta olmak üzere yürüttüğü hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor.

Ekipleri tarafından Korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kapalı bulunan ve normalleşme süreci kapsamında bugün itibariyle hizmet sunmaya başlayan tarihi Kapalı Çarşıda buharlı temizlik aracı ve özel solüsyonlarla yıkanarak hijyen sağlandı, ardından da ilaçlama ekiplerince dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi.

Öte yandan salgınla mücadele tedbirleri kapsamında sadece paket servisi yapmak üzere hizmet veren Köfteciler Sokak’ta da hijyen ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirildi. Buharlı araçlar ve solüsyonlarla hijyen sağlanan Köfteciler Sokak, ilaçlama ekiplerince dezenfekte edildi.

Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Veteriner İşleri Müdürlüğü