ELAZIĞ BELEDİYESİ YAZ ŞENLİKLERİNE YOĞUN İLGİ

29 Ağustos 2019 Perşembe 16:03 ELAZIĞ BELEDİYESİ YAZ ŞENLİKLERİNE YOĞUN İLGİ Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Şenliğinde bu hafta İskender Açıkses ve Zafer Döner muhteşem konserleriyle Elazığlılarla buluştu.

Kültür Park Amfi Tiyatro’da 3 Temmuz’da başlayan ve her Çarşamba Elazığ’ın güçlü seslerinin birbirinden güzel performanslar sergilediği şenlik kapsamında bu hafta İskender Açıkses ve Zafer Döner hayranlarıyla buluştu.

Oldukça geniş bir repertuarla sahne alan sanatçılar, birbirinden güzel eserlerini seslendirdi. Şarkılara tek bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar, aileleriyle birlikte keyifli bir akşam yaşadı.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü