ELAZIĞ BELEDİYESİ UÇKUNLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

23 Mayıs 2020 Cumartesi 15:23 ELAZIĞ BELEDİYESİ UÇKUNLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR Elazığ Belediyesi, halk sağlığının korunması ve rahat bir yaz dönemi için sinek, sivrisinek, ağaç ve bitki zararlılarına karşı ilaçlama çalışmalarını şehrin dört bir yanında sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte yıl boyu sürdürdüğü uçkunla mücadele çalışmaları kapsamında ilaçlama çalışmalarını yoğunlaştırdı. Belirlenen program çerçevesinde vardiyalar halinde yürütülen çalışmalarla şehrin 38 mahallesinde cadde ve sokaklarda, parklar ve yeşil alanlarda sinek, sivrisinek, ağaç ve bitki zararlılarına karşı ilaçlama çalışmalarıgerçekleştiriliyor.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, havaların ısınmasıyla birlikte halk sağlığının korunması amacıyla, şehir genelinde yıl boyunca sürdürülen ilaçlama çalışmalarının ekipler tarafından düzenli olarak devam ettirildiği kaydedildi.

Hizmet Kategorisi Veteriner Hizmetleriİlgili Müdürlük Veteriner İşleri Müdürlüğü