ELAZIĞ BELEDİYESİ TOPLU TAŞIMADA SEFER SAYILARINI ARTIRDI

24 Haziran 2020 Çarşamba 17:39 ELAZIĞ BELEDİYESİ TOPLU TAŞIMADA SEFER SAYILARINI ARTIRDI Elazığ Belediyesi Korona virüsle mücadelede halk sağlığını korumak amacıyla belirli güzergahlarda sefer sayılarını artırdı.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada yeni düzenlemeye ilişkin şöyle denildi: “Elazığ Belediyesi olarak Korona virüsü salgınıyla mücadelede halk sağlığını korumaya yönelik tedbirlerimizi sürdürüyoruz. Sosyal mesafeyi sağlamaya yönelik toplu taşıma araçlarımızda aldığımız tedbirlerimize ek olarak yolcu kapasitelerimizin yoğun olduğu Doğukent, Ulukent, Bahçelievler ve Abdullahpaşa güzergahlarımızda saat başı olan seferlerimiz yarım saatte bir olacak şekilde düzenlendi. Abdullahpaşa Çevreyolu seferlerimiz de artırılarak çeyrek kala ve çeyrek geçe olacak şekilde yeniden düzenlendi.”

Hizmet Kategorisi Ulaşım Hizmetleriİlgili Müdürlük Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü