14 Nisan 2020 Salı 16:22 ELAZIĞ BELEDİYESİ TEMİZLİK EKİPLERİ HİJYEN VE DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR Elazığ Belediyesi, yeni tip Korona virüs (COVID-19) salgınıyla mücadelede hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Korona virüsle mücadelede ulusal çapta alınan tedbirler doğrultusunda önlemlerini artıran Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşın sağlığını korumak adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şehrin dört bir yanında sürdürülen çalışmalar doğrultusunda; meydanlar, cadde ve sokaklar, otobüs durakları gibi toplu kullanım alanları ile Elazığ Sebze Hali ve semt pazarları düzenli olarak buharlı ve basınçlı temizlik araçlarıyla özel solüsyonlarla yıkanarak, hijyen sağlanıyor.

Temizlik Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yürüttükleri çalışmalar doğrultusunda çöp konteynerleri de çöplerin alınmasının ardından önce konteyner yıkama makinesi ile yıkanıyor ardından da dezenfektanlarla dezenfekte ediliyor.

Korona virüsle mücadele çalışmaları kapsamındaayrıca pozitif vaka tespiti nedeniyle Valilik kararıyla Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplertarafından karantinaya alınan apartman ve çevrelerinde de hijyen ve dezenfeksiyon çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Temizlik İşleri Müdürlüğü