ELAZIĞ BELEDİYESİ SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE KÜÇÜK DOSTLARIMIZA SAHİP ÇIKIYOR

14 Ocak 2020 Salı 13:15 ELAZIĞ BELEDİYESİ SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE KÜÇÜK DOSTLARIMIZA SAHİP ÇIKIYOR Elazığ Belediyesi tarafından soğuk havanın etkisini hissettirdiği bugünlerde küçük dostlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak için şehrin farklı noktalarına kedi ve köpek evleri yerleştiriliyor.

Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz aylarda hayata geçirilen "Her Okul Bir Hayvan Sahipleniyor Projesi" kapsamında okullar sokak hayvanları için yuva olmaya devam ederken, zorlu kış şartlarında sokak hayvanlarının yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla da şehrin farklı noktalarına kedi ve köpek evleri yerleştiriliyor.

Elazığ İsmet Paşa İlkokulu öğrencilerinin okullarında baktıkları kediler için talepte bulundukları kedi evleri Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince okula teslim edildi.

Minikler tarafından kulübelerin gelişi sevinçle karşılanırken, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler. Okul öğretmenlerinden Mehmet Arıkanoğlu da sokak hayvanlarının yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Hizmet Kategorisi Veteriner Hizmetleriİlgili Müdürlük Veteriner İşleri Müdürlüğü