ELAZIĞ BELEDİYESİ MEZARLIKLARDA TEDBİRİ ARTTIRDI

30 Temmuz 2020 Perşembe 13:00 ELAZIĞ BELEDİYESİ MEZARLIKLARDA TEDBİRİ ARTTIRDI Elazığ Belediyesi, Kurban Bayramı süresince vatandaşlar tarafından yoğun olarak ziyaret edilecek mezarlık alanlarında tedbir ve temizlik çalışmalarını arttırdı.

Elazığ Belediyesi  Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından bayram öncesinde Harput, Asri ve Gülmez mezarlık alanlarında bakım-onarım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra Covid-19 önlemleri de artırıldı. Bu kapsamda ekipler mezarlık girişlerinde vatandaşlara önlem almaları konusunda uyarılarda bulunarak maske ve eldiven dağıttı. Ateş ölçümü yapılarak alana alınan vatandaşlara ayrıca el dezenfektanı sıkıldı.

BELEDİYEDEN SU VE LOKUM İKRAMI

Elazığ Belediyesi tarafından geçtiğimiz bayramlarda olduğu gibi bu bayramda vatandaşlara ücretsiz lokum ve soğuk su ikramında bulunulacak. Ekipler ayrıca kabir ziyaretinde bulunmak için gelen vatandaşlara Yasin-i Şerif dağıtacak.

Hizmet Kategorisi Mezarlık Hizmetleriİlgili Müdürlük Mezarlıklar Müdürlüğü