ELAZIĞ BELEDİYESİ MESİRE ALANLARINI KULLANIMA KAPATTI

26 Mart 2020 Perşembe 16:38 ELAZIĞ BELEDİYESİ MESİRE ALANLARINI KULLANIMA KAPATTI Elazığ Belediyesi, tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına Korona virüs salgınının önüne geçmek amacıyla yürüttüğü çalışmalar kapsamında mesire alanlarını kullanıma kapattı.

Elazığ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Korona virüs önlemleri kapsamında vatandaşların evlerinde kalmalarının büyük önem arz ettiğine dikkat çekilerek, “Elazığ Belediyesi olarakTemizlik İşleri ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından toplum sağlığını korumak adına hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarımız kesintisiz devam etmektedir. Korona virüs salgınıyla mücadelede vatandaşlarımızın da evlerinde kalarak, toplu kullanım alanlarından uzak durmaları büyük önem arz etmektedir. Bu doğrultuda alınan önlemler kapsamında sosyal tesisleri daha önceden kapatılan Kültür Park ile Şehit Polis Fethi Sekin ve Cip Mesire Alanlarımız ikinci bir talimata kadar kullanıma kapatılmıştır.Vatandaşlarımızın alınan tedbirlere ilişkin gerekli hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz.” denildi.

Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Veteriner İşleri Müdürlüğü