ELAZIĞ BELEDİYESİ KONTEYNER KENTLERDE DEZENFEKSİYON GERÇEKLEŞTİRDİ

25 Mart 2020 Çarşamba 15:08 ELAZIĞ BELEDİYESİ KONTEYNER KENTLERDE DEZENFEKSİYON GERÇEKLEŞTİRDİ Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri Korona virüs salgınının önüne geçmek amacıyla yürüttüğü dezenfekte çalışmaları kapsamında konteyner kentlerde de dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

Yeni Korona virüs (COVID 19) salgınının Türkiye'de de görülmesinin ardından Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler tarafından şehrin dört bir yanında toplu kullanım alanları ile kurum ve kuruluşlara yönelik dezenfekte çalışmalarına devam ediliyor. Ekipler tarafından 24 Ocak’ta Elazığ’da yaşanan depremin ardından evleri yıkılan ve hasar gören vatandaşların yaşamlarını sürdürdüğü konteyner kentlerde dezenfekte çalışması gerçekleştiriliyor. Yürütülen çalışma kapsamında depremzedelerin yaşamlarını sürdürdüğü konteynerler, çevreleri ve konteyner kentlerde bulunan çocuk oyun parkları titizlikle dezenfekte ediliyor.

Hizmet Kategorisi Veteriner Hizmetleriİlgili Müdürlük Veteriner İşleri Müdürlüğü