ELAZIĞ BELEDİYESİ KANDİL ÖZEL PROGRAMI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

20 Mayıs 2020 Çarşamba 18:26 ELAZIĞ BELEDİYESİ KANDİL ÖZEL PROGRAMI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ Elazığ Belediyesi youtube sayfası üzerinden düzenlenen Kadir Gecesi Kandil özel programı vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Korona virüs salgını tedbirleri kapsamındavatandaşların camilerde ibadete ara vermesi nedeniyle, Elazığ Belediyesi youtube sayfası üzerinden dopdolu bir içeriğe sahip Kadir Gecesi-Kandil Özel programı düzenlendi. Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan programa, Harput Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü Turgut Tunçsohbetleriyle konuk oldu. Mevlid-i Şerifin okunduğu programda ayrıca Harput İlahi Grubu da seslendirdiği kasideler ve ilahilerle gecenin manevi coşkusuna ortak oldu.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü