ELAZIĞ BELEDİYESİ İMAR PLANINI ASKIYA ÇIKARDI

14 Mayıs 2020 Perşembe 17:10 ELAZIĞ BELEDİYESİ İMAR PLANINI ASKIYA ÇIKARDI Elazığ Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantısında onaylanan İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Olağanüstü toplanan Elazığ Belediye Meclisi tarafından 11.05.2020/63 sayılı Belediye Meclis kararı ile 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğinin onaylanmasının ardından plan, 30 gün süreyle askıya çıkarıldı.

2016 yılında hayata geçirilen Revizyon İmar Planının ihtiyaca cevap verememesi, planda aksayan yönlerin giderilerek çözüm oluşturulmasıamacıyla hazırlanan İmar Planı Değişikliği, Belediye Merkez bina girişinde yer alan ilan panosunda vatandaşlar tarafından 30 gün süreyle incelenebilecek. İlan değişikliği ayrıca Elazığ Belediye web sayfası üzerinden de incelenebilecek.

İmar Planı değişikliğine ilişkin bilgi almak isteyen vatandaşlar, Elazığ Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü Harita ve Planlama Servislerinden debilgi alabilecekler.

Öte yandan Elazığ Belediyesi tarafından imar planı değişikliğine ilişkin ilgili mahalle muhtarlıklarına da bilgilendirme sağlandı.

İmar Planı İçin Linke Tıklayınız.

Hizmet Kategorisi Yol ve Altyapı Hizmetleriİlgili Müdürlük İmar ve Şehircilik Müdürlüğü