ELAZIĞ BELEDİYESİ İKİ ADET YENİ SU KUYUSUNU DEVREYE ALDI

24 Mart 2020 Salı 16:59 ELAZIĞ BELEDİYESİ İKİ ADET YENİ SU KUYUSUNU DEVREYE ALDI Elazığ Belediyesi şehrin içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla Ataşehir Mahalle sınırları içerisinde sondaj çalışmaları tamamlanan 2 adet yeni derin su kuyusunu devreye aldı.

Elazığ Belediyesi 24 Ocak’ta yaşanan depremde Ataşehir Mahallesi sınırları içerisinde bulunan derin su kuyularında yaşanan çökmeler nedeniyleyaşanan su kesintisi sorununu gidermeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. İvedilikle yürütülen çalışmaların ardından yeni açılan iki kuyudan sağlanan içme suyu şehir içi şebeke hattına bağlandı.

Şehrin su ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalar doğrultusunda iki adet yeni su kuyusu sondaj çalışmaları da sürdürülüyor.

Hizmet Kategorisi Su - Kanalizasyon Hizmetleriİlgili Müdürlük Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü