ELAZIĞ BELEDİYESİ HİJYEN VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

28 Mart 2020 Cumartesi 14:46 ELAZIĞ BELEDİYESİ HİJYEN VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR Elazığ Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüsle (KOVİD 19) etkin mücadelede ilk adım olan hijyen sağlanması noktasında çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamındavatandaşlar tarafından yoğun kullanılan alanlar önce buharlı araçlar ve özel solüsyonlarla yıkanıyor, ardından da dezenfektanlarla dezenfekte ediliyor.

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri virüsün Türkiye’de görülmesinin ardından başlattıkları hijyen ve dezenfekte çalışmaları doğrultusunda İzeetpaşa Camii çevresi, şehrin ana arterleri arasında yer alan Gazi Caddesi ve Bankalar Caddesi’nde özel solüsyonlarla temizlik çalışması gerçekleştirildi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler tarafından hijyen sağlanan alanlarda ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi.

Öte yandan Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekipler tarafından toplu ulaşım araçları, cadde ve sokaklar, meydanlar, parklar, otobüs durakları ile kurum ve kuruluşlarda dezenfekte çalışmalarına da aralıksız devam ediliyor.

Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Veteriner İşleri Müdürlüğü