ELAZIĞ BELEDİYESİ HİJYEN VE DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

18 Nisan 2020 Cumartesi 13:12 ELAZIĞ BELEDİYESİ HİJYEN VE DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR Elazığ Belediyesi, Korona virüs (COVID-19) salgınıyla mücadelede hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarını başta toplu kullanım alanları olmak üzere şehir genelinde sürdürüyor.

Korona virüsle mücadelede çalışmaları doğrultusunda önlemlerini artıran Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri,vatandaşın sağlığını korumak adına çalışmalarına devam ediyor. Şehrin dört bir yanında sürdürülen çalışmalar doğrultusunda; meydanlar, cadde ve sokaklar, otobüs durakları gibi toplu kullanım alanları buharlı ve basınçlı temizlik araçlarıyla özel solüsyonlarla yıkanarak, hijyen sağlanıyor.

Temizlik Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yürüttükleri çalışmalar doğrultusunda toplu ibadete kapalı olan camilerde de hijyen çalışması gerçekleştirerek, ibadethaneleri salgın sonrası için steril hale getiriyor. Ekipler buharlı halı yıkama makineleriyle halıları yıkayarak, titiz bir dezenfeksiyon işlemi uyguluyor.

Hizmet Kategorisi Temizlik Hizmetleriİlgili Müdürlük Temizlik İşleri Müdürlüğü