ELAZIĞ BELEDİYE KONSERVATUVARI TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU KONSERİNE DAVET

24 Ocak 2020 Cuma 14:48 ELAZIĞ BELEDİYE KONSERVATUVARI TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU KONSERİNE DAVET Elazığ Belediye Konservatuvarı bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği Korosu, 25 Ocak Cumartesi günü ilk konseriyle sanatseverleri ağırlayacak.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Türk Halk Müziği Korosunun vereceği konsere tüm halkımızın davetli olduğu belirtilerek, “Şef Aygün Çam yönetiminde kurulan Türk Halk Müziği Koromuz ilk konserini 25 Ocak Cumartesi günü, saat 19.00’da Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezinde verecek. Türk Halk Müziği Koromuzun muhteşem bir türkü resitali sunağı konserine tüm halkımız davetlidir.” denildi.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü