20 Ocak 2020 Pazartesi 15:41 ELAZIĞ BELEDİYE KONSERVATUVARI TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU 25 OCAK’TA İLK KONSERİNİ VERECEK Elazığ Belediye Konservatuvarı bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği Korosu, 25 Ocak Cumartesi günü ilk konseriyle sanatseverlerle buluşuyor.

Şef Aygün Çam yönetiminde kurulan Türk Halk Müziği Korosu, ilk konseri için hazırlıklarını tamamladı. Gönüllülerden oluşan ve yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Türk Halk Müziği Korosu, 25 Ocak Cumartesi günü, saat 19.00’da Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezinde vereceği ilk konserle sanatseverlerle buluşacak.

TRT repertuvarına kayıtlı, Türk Halk Müziğinin birbirinden seçkin 13 eserini seslendirecek olan Şef Aygün Çam yönetimindeki 37 kişilik koro, farklı yörelere ait eserlerden oluşan türkü resitali ile muhteşem bir konser verecek.

13 Kasım 2019 itibariyle çalışmalarına başlayan Belediye Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu, gönüllülerden oluşan kadrosuyla Elazığ’ın kültür-sanat yaşamına katkı sağlayacak.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü