ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOŞUSU’NU TULPARHAN KAZANDI

04 Eylül 2019 Çarşamba 17:02 ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOŞUSU’NU TULPARHAN KAZANDI Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu, 3 Eylül Salı günü, Elazığ Yurtbaşı Hipodromu’nda gerçekleşti. Koşuyu Ramazan Soyan’ın sahibi olduğu ‘TULPARHAN’ kazandı.

Sezonun en önemli mücadelelerinden biri olan koşuyu, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güder, protokol üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve yarış severler izledi.

Koşuyu Ramazan Soyan’ın sahibi olduğu ‘TULPARHAN’ isimli safkan kazandı. Koşu sonunda düzenlenen kupa töreninde yarışı kazanan safkanın sahibine vekaleten Aziz Çizik’e kupası, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güder tarafından verildi.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü