EĞİTİMCİ ÖMER BOYDAK ANILDI

06 Eylül 2019 Cuma 16:52 EĞİTİMCİ ÖMER BOYDAK ANILDI Eğitimci Ömer Boydak, Elazığ Belediyesi ve Manas Yayıncılık işbirliğiyle düzenlenen özel programla anıldı.

Ömrünü yurdun dört bir yanında vatan, millet, bayrak sevgisi ile dolu nesiller yetiştirmeye adayan Öğretmen Ömer Boydak anısına düzenlenen program kapsamında ‘Köy ve Öğretmen Ömer Boydak’ konulu bir panel düzenlendi.

Elazığ Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen ve Yazar Bedrettin Keleştimur’un oturum başkanlığını yaptığı panele, Boydak ailesi adına Giray Boydak, Prof. Dr. Melih Boydak ve Kavakpınar Köy Muhtarı Nejat Tanyol konuşmacı olarak katıldı.

Panel sonrası bir konuşma yapan Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Özden Özen eğitimin toplum ve insan yaşamındaki önemine vurgu yaparak, Eğitimci Ömer Boydak’ı saygıyla andıklarını ifade etti.

Panelin ardından Şef Naci Sönmez yönetimindeki Elazığ Belediye Konservatuvarı Türk Müziği Korosu tarafından muhteşem bir konser verildi.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü