Eğitim Tırı 19 Nisan’da Elazığ’da

Elazığ Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenecek eğitim programı Ahmet Aytar Kent Meydanı’nda kadınlarla buluşacak. Türk Telekom Gezici Eğitim Tırında Elazığlı kadınlara, temel internet kullanımı öğretilecek, sosyalleşme ve gelişim alanlarını artıracak teknoloji eğitimi verilecek. Teknoloji sınıfı olarak tasarlanan Türk Telekom Gezici Eğitim Tırında verilecek eğitimlerde, kadınlar; temel internet kullanımıyla başlayarak, internet bankacılığı, online alışveriş, sosyal medya, e-posta ve e-devlet platformlarının kullanımı hakkında da bilgi sahibi olacaklar. Ayrıca, Skype ve Google Maps gibi farklı keşif ve iletişim uygulamalarının nasıl kullanılacağı da katılımcılarla paylaşılacak.

Hizmet Kategorisi Eğitim Hizmetleriİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü