EBEGEM’DEN KOSGEB DANIŞMANLIK HİZMETİ

06 Mart 2017 Pazartesi 19:09 EBEGEM’DEN KOSGEB DANIŞMANLIK HİZMETİ EBEGEM, kendi işini kurmak isteyen girişimci adaylarına ve devletten destek almak isteyen küçük işletme sahiplerine, KOSGEB hibe ve destek kredilerinden yararlanma koşullarına yönelik danışmanlık hizmeti sunmaya başladı.

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM), şehrin ekonomik hayatına katkı sağlamak amacıyla girişimciliğin desteklenmesi ve yaygınlaştırılmasına yönelik desteklerini sürdürüyor.

EBEGEM bünyesinde, hafta içi her gün, 09.00-11.00 saatleri arasında, KOSGEB uzmanları tarafından, danışmanlık hizmeti sunulacak. Ücretsiz danışmanlık desteğiyle, girişimci adaylarının ve aktif olarak faaliyetlerini sürdüren küçük ölçekli işletmelerin yıl boyunca yararlanılabilen KOSGEB desteklerine başvuru kriterleri, planlama, yatırım, modernizasyon, kapasite artırımı konuları ile yeni işletmelerin kurulmasına yönelik devlet desteği ve hibelerinden faydalanılmasına ilişkin bilgilendirme sağlanacak.

Hizmet Kategorisi Eğitim Hizmetleriİlgili Müdürlük Yazı İşleri Müdürlüğüİlgili Proje Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM) Projesi