DOĞUKENT SAKİNLERİ ‘ŞEHİR ve KÜLTÜR TURU’NDA

29 Haziran 2018 Cuma 17:20 DOĞUKENT SAKİNLERİ ‘ŞEHİR ve KÜLTÜR TURU’NDA Elazığ Belediyesi’nin şehrin tarihi, turistik ve görülmeye değer tabiat güzelliklerini tanıtmak ve yerinde keşfetmek amacıyla düzenlediği "Kültür ve Şehir Turları" vatandaştan yoğun ilgi görüyor

Bu kapsamda Abdullahpaşa Mahallesi ile başlatılan şehir ve kültür turları Doğukent Mahallesi ile devam etti. Mahalle muhtarları ile koordineli bir şekilde yürütülen turlara bayan ve çocuklar çoğunlukta olmak üzere Doğukent sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

DOĞUKENT SAKİNLERİ: “ŞEHRİMİZE YAKIŞAN PROJELERİ YERİNDE GÖRDÜK”

Elazığ Belediyesi’ne ait toplu taşıma araçlarıyla mahallelerinden alınan vatandaşlar şehrin önemli mekânlarının yanında belediye tarafından hizmete sunulan büyük projeleri de gezip yerinde görme fırsatı yakaladıkları için duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Hayır Çarşısı, Çöpten Enerji Üretim Tesisi, El Emeği Göz Nuru Çarşısı, Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi gibi önemli projeleri gezen vatandaşlar yapılan çalışmaların Elâzığ’a yakışan projeler olduğunu kaydettiler.

İlimizin marka değeri taşıyan ve gectigimiz günlerde UNESCO dünya geçici miras listesine giren tarihi ve turistik beldemiz HARPUT'u gezen bayanlar, kendilerine böyle anlamlı bir imkanın sunulmasını memnuniyetle karşıladılar. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın talimatları ile kendilerine sağlanan gezi imkanının çok nezaketli ve yerinde olduğunu belirten mahalle sakinleri yapılan projelerin Elazığlılar olarak kendilerini mutlu etmenin yanında gururlandırdığını da ifade ettiler.

Hizmet Kategorisi Sosyal - Kültürel Hizmetlerİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü