CUMHURİYET KIZ ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK

29 Mart 2019 Cuma 08:30 CUMHURİYET KIZ ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ETKİNLİK Elazığ Cumhuriyet Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri, anlamlı bir etkinlik gerçekleştirerek Cip Mesire alanına kendi elleriyle fidan diktiler

Okul öğretmeni Gazel Çiftçi öğrencilere her zaman ağacın ve yeşilin ne kadar hayati bir öneme sahip olduğunu anlattıklarını lakin bunun sadece anlatımla kalmaması gerektiğini belirterek onları fiili açıdan da harekete geçirmeye çalıştıklarını kaydetti. Bu kapsamda Elazığ belediyesi yetkilileriyle hemen iletişime geçerek gerekli imkân ve desteği edindiklerini sonrada temin ettikleri fidanları Cip Mesire alanına diktiklerini kaydetti. Öğrencilerinde birer fidan olduğunu kaydeden öğretmen Gazel Çiftçi, diktikleri fidanında kendileriyle büyüyeceğini söyledi.

Öğrenci Nisanur Genç ve Tülin Kahvecioğulları ise böyle bir etkinliğin parçası olmaktan dolayı onur duyduklarını ve çevreye bir nebze de olsa katkı sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydettiler.

Hizmet Kategorisi Park Bahçe Hizmetleriİlgili Müdürlük Park ve Bahçeler Müdürlüğü