ÇOCUKLAR ÖĞRENİRKEN EĞLENMEYE DEVAM EDİYOR

09 Temmuz 2018 Pazartesi 08:39 ÇOCUKLAR ÖĞRENİRKEN EĞLENMEYE DEVAM EDİYOR Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi'nin çocuklar için düzenlediği yaz kampı eğitimleri devam ediyor. Öğrenirken eğlenen çocuklar bu kapsamda Elazığ Bilim ve Sanat Merkezi'ni ziyaret ederek bilimin eğlenceli yüzü ile tanıştılar

Çocukları sürprizlerle karşılayan Bilim ve Sanat Merkezi'ndeki uzman hocalar bir takım etkinlikler ile miniklerin eğlenceli ve farklı bir zaman geçirmesini sağladılar.

Ziyaret kapsamında bir açıklama yapan ADEM sorumlusu Ayşe Keskin, çocukların hem sosyal hem de psikolojik hayatlarına katkı sunduklarını ve bu eğitimlerde emeği geçen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a ve Bilim ve Sanat Merkezi eğitimcilerine teşekkür etti.

Hizmet Kategorisi Eğitim Hizmetleriİlgili Müdürlük Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü